Golv- & Väggbeklädnad i natursten

Inspirerade av naturen och designade för perfektion – natursten är det ultimata valet för golv och väggar som kombinerar hållbarhet med oöverträffad estetik.

På Zurface erbjuder vi ett brett sortiment av exklusiva naturstenslösningar som förvandlar varje interiör till en lyxig och hållbar miljö. Oavsett om det handlar om plattor i fallande längder eller stora cut-to-size plattor i book match, är vår natursten perfekt för kommersiella fastigheter, exklusiva bostäder och offentliga miljöer. Våra produkter är noggrant utformade för att leverera enastående estetik och funktionalitet.

 

Varför välja natursten för golv och väggar?

1. Estetisk Mångfald: Natursten erbjuder ett brett spektrum av färger, mönster och texturer, vilket gör det möjligt att skapa unika och personliga ytor som återspeglar projektets vision.

2. Extrem Hållbarhet: Natursten är känd för sin exceptionella motståndskraft mot slitage och sin förmåga att bibehålla sitt utseende över tid. Detta gör det till ett ekonomiskt fördelaktigt val på lång sikt.

3. Låg Underhållskostnad: Med rätt ytbehandling och regelbunden skötsel kan naturstensytor behålla sin skönhet och funktionalitet i många år utan behov av omfattande underhåll.

4. Miljömässig Hållbarhet: Som ett naturligt material är natursten ett miljövänligt val som bidrar till hållbara byggprojekt. Dess långa livslängd och möjlighet till återanvändning stärker dess miljöprofil.

 

Ett omfattande sortiment för perfekta resultat

Att Zurface tillhandahåller ett omfattande utbud av naturstensmaterial för både golv och väggar, noggrant utvalda för att möta de högsta kraven på kvalitet och design. Vårt sortiment inkluderar marmor, granit, skiffer, kalksten och sandsten – alla med unika egenskaper som ger dig friheten att skapa en interiör som är både estetiskt tilltalande och hållbar.

 

Anpassade lösningar och expertis

Vi på Zurface förstår att varje projekt har sina egna specifika behov. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar där vårt team av experter samarbetar nära med arkitekter, designers och byggherrar för att säkerställa att rätt material väljs för varje unikt ändamål. Oavsett om du behöver natursten för stora kommersiella golvytor eller detaljerad väggbeklädnad, har vi den kompetens och de produkter som krävs för att förverkliga din vision.

 

Ett sortiment för alla smaker

  • Marmor: Känd för sin elegans och naturliga skönhet, perfekt för sofistikerade interiörer. Vi erbjuder bland annat Grigio Bottarga, Kolmårdsmarmor och Statuario.
  • Granit: Enastående hållbarhet och slitstyrka, idealisk för offentliga miljöer med hög belastning. I vårt sortiment finns bland annat Kuru, Moheda och Bohus Grå.
  • Skiffer: Tillför en rustik och naturlig känsla till både golv och väggar. Våra skiffervarianter inkluderar Alta, Otta och Oppdal.
  • Kalksten: Perfekt för en varm och jordnära estetik, med en behaglig känsla under fötterna. Våra kalkstensalternativ inkluderar Ölandskalksten, Azul Valverde och Jämtlandskalksten.

 

Ytbehandlingar som förhöjer designen

För att säkerställa att varje yta ser perfekt ut, erbjuder vi flera ytbehandlingsalternativ:

  • Polerad: En högblank, lyxig finish som reflekterar ljus och ger en sofistikerad atmosfär.
  • Slipad: En matt, mjuk finish som ger en modern och elegant känsla.
  • Borstad: En texturerad yta som framhäver naturens råa skönhet och skapar djup i rummet.

 

Hållbarhet och underhåll

Natursten är ett hållbart material som kräver minimalt underhåll. För att bevara stenens skönhet rekommenderar vi regelbunden rengöring med milda rengöringsmedel och periodisk ytbehandling beroende på stenens typ och användning.

För djupgående information om underhåll, klicka här

 

BIM-texturer för smidig integration

För att underlätta planering och visualisering i byggprojekt erbjuder Zurface sina naturstensprodukter som nedladdningsbara BIM-texturer via BIMobject. Detta gör det enklare för arkitekter och ingenjörer att integrera våra stenar i sina designverktyg och säkerställer att fasadens estetik och funktionalitet kan bedömas i ett tidigt skede av projektet. 

 

Kontakta oss för en skräddarsydd offert

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få en skräddarsydd offert. Skicka oss dina specifikationer, inklusive mått, antal och materialval, så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

 

Övrig information:

  • MBB.12 - Beläggning av plattor som golv av natursten inomhus
  • MBB.22 - Väggbeklädnader o d av plattor av natursten eller konstbetong inomhus
  • MBB.42 – Socklar av plattor av natursten eller konstbetong inomhus.

 

Produktblad