Fönsterbänkar i natursten

Inspirerade av naturen och designade för perfektion – natursten är det ultimata valet för golv och väggar som kombinerar hållbarhet med oöverträffad estetik.

 

Zurface är din pålitliga partner för högkvalitativa fönsterbänkar i natursten, specialiserade för byggprojekt samt arkitektoniska designbehov. En fönsterbräda i natursten kombinerar hållbarhet med en elegant design, vilket gör dem perfekta för både kommersiella och offentliga miljöer.

 

Stort urval av natursten

Vi erbjuder ett omfattande sortiment av fönsterbänkar i olika naturstensmaterial som möter de högsta kraven på estetik och funktionalitet:

  • Marmor fönsterbänkar: För en lyxig och tidlös känsla. Marmorns eleganta ådringar och stora utbud av färger skapar en exklusiv atmosfär som tilltalar de flesta. Zurface erbjuder marmorsorter som Carrara, Grigio Bottarga, Nero Marquina med flera.
  • Kalksten fönsterbänkar: Ger en varm och naturlig look med en mjuk finish, perfekt för att skapa en inbjudande atmosfär i olika miljöer. Som val finns till exempel Azul Valverde, Jurakalksten och Azul Atlantico.
  • Granit fönsterbänkar: Kända för sin extrema hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar, vilket gör dem idealiska för mer utsatta miljöer. Våra granitalternativ är bland annat Nero Assoluto, Bohus Grå och Steel Grey.
  • Skiffer fönsterbänkar: Möjligen inte det vanligaste valet när det kommer till fönsterbänkar men fortfarande en möjlighet, skiffer ger en unik textur och färgvariation som passar både moderna och rustika interiörer, vilket ger en distinkt och elegant touch. I Zurface kartotek finns Altaskiffer, Oppdalskiffer och Ottaskiffer.

 

Anpassade mått och utföranden

Zurface erbjuder fönsterbänkar specialanpassade för ditt specifika projekt. Oavsett om det handlar om måttanpassning, snedsågade kortsidor eller radiehörn. Samtliga fönsterbänkar genomgår en grundlig kvalitetskontroll innan leverans för att säkerställa att toleranserna och kvalitén är inom rådande standarder.

 

Ytbehandlingar för alla behov

Vi erbjuder flera olika ytbehandlingar för att möta olika designpreferenser:

  • Polerad yta: Skapar en högblank finish som reflekterar ljus och framhäver stenens naturliga skönhet.
  • Slipad yta: Ger en matt finish som bidrar till en subtil och elegant estetik.
  • Borstad yta: Aningen strukturerad i sin ytbehandling ger den borstade ytan en aning mer rustik känsla med fortsatt mjuk känsla.

 

Hållbarhet och underhåll

Natursten är ett hållbart material som kräver minimalt underhåll. För att bevara stenens skönhet rekommenderar vi regelbunden rengöring med milda rengöringsmedel och periodisk ytbehandling beroende på stenens typ och användning.

För djupgående information om underhåll, klicka här.

 

BIM-texturer för smidig integration

För att underlätta planering och visualisering i byggprojekt erbjuder Zurface sina naturstensprodukter som nedladdningsbara BIM-texturer via BIMobject. Detta gör det enklare för arkitekter och ingenjörer att integrera våra stenar i sina designverktyg och säkerställer att fasadens estetik och funktionalitet kan bedömas i ett tidigt skede av projektet.

 

Kontakta oss för en skräddarsydd offert

Kontakta oss för att diskutera dina specifika behov och få en skräddarsydd offert. Skicka oss dina specifikationer, inklusive mått, antal och materialval, så återkommer vi med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

 

 

Övrig information:

  • AMA-Kod: NSC.721 – Fönsterbänkar av natursten

 

Produktblad

Relaterade referenser